Daruzás felső fokon!
Daruzás – Daru bérlés – Áruszállítás – Önrakodós teherautók

Bizonyára ön kapcsolatban áll az építőiparral, esetleg az épület gépesítéssel, de ha minket keresett meg azt biztosan állíthatjuk hogy jelentősebb terheket, tárgyakat kíván a helyükre daruzni vagy/és szállíttatni. Ebben az esetben ön a legjobb helyen jár. Társaságunk rugalmas feltételekkel és 30 év tapasztalattal próbálja kielégíteni az ön igényeit. A gyakorlott kollégák előrelátásának, gyakorlati felkészültségének és jó szervezésének köszönhetően ön biztos lehet benne hogy a legjobb szolgáltatást kapja, ahol az ön érdekei érvényesülnek!

Daru bérlés

Cégünk gyökerei még a rendszerváltás előtti időkre nyúlnak vissza, amikor társaságunk megalapítója, Sólyom Gyula 1987-ben egyetlen IFA típusú teherautóval elindította vállalkozását. A kezdetekben a szállítmányozás jelentette a cég profilját, de az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük a szolgáltatások számát, így mára a fuvarozás mellett a daruzás, személy- és teherautó javítás, szervizelés és gumiszerelés is elérhetővé vált nálunk.
Társaságunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező alkalmazottai, a szolgáltatások minden területén garantálják a profi és szakszerű kivitelezést. Cégünk számára nagyon fontos a vevők elégedettsége és bizalmának megtartása, ennek megfelelően bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványt, mely a vevőközpontúság első számú bizonyítéka a vállalkozások életében. Tevékenységeink külön – külön szabályozottak, legyen szó daruzásról, fuvarozásról, vagy autószerelésről.
A piaci verseny megköveteli a vállalkozásoktól, hogy a lehető legjobb minőség garantálása mellett az elérhető legjobb árakon végezzék szolgáltatásaikat, így ennek figyelembevételével a daru bérlés, a fuvarozás, az autószervizelés, és a gumiszerelés is a legjobb árakon kerül kivitelezésre.
Ha fontos önnek a megbízhatóság és a költséghatékonyság, akkor a legjobb helyen jár! Partnereink elégedettsége lehetővé tette cégünk számára a folyamatos fejlesztések lehetőségét, így társaságunknál lehetősége nyílik igénybe venni a következő szolgáltatásokat:

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne, kérjük keressen elérhetőségeink egyikén.

Daru bérlés

A daruzás jelenti a Sólyom Trans Kft elsődleges tevékenységét 1994 óta. Az autódaruk bérbeadás speciális építési tevékenységeknél, karbantartási munkáknál, és olyan megbízhatóságot igénylő tevékenységeknél merül fel, mikor más módon nem elvégezhető a feladat. Egy-egy eszköz, gép daruzásánál, egy alkalommal akár több száz milliós értékek is emelésre kerülhetnek, ami komoly felelősséget jelent a daruzást végző cég számára. A precizitást igénylő tevékenység kapcsán partnereinkkel kialakult kölcsönös bizalom, a több évtizedes együttműködés és a kiválóan elvégzett munkák eredménye.

Fuvarozás, Áruszállítás

Ha önnek fontos a megbízhatóság és a költséghatékonyság, illetve hogy áruja biztonságban és pontosan odaérjen a kijelölt helyszínre, a legjobb helyen jár!
Cégünk több mint 20 éve részt vesz az áruszállítás és fuvarozás piacán, így nyugodtan kijelenthetjük hogy a megbízhatóság és a tapasztalat cégünk védjegyéül szolgál.
Az idők folyamán főtevékenységünkké a daruzás vált, ezen belül cégünk önrakodós (darus) teherautókkal, és autódarukkal végzendő daruzási és fuvarfeladatok teljesítésére specializálódott. Rendelkezünk önrakodós teherautókkal, melyek alkalmasak raklapos áruk, gépek, építőanyagok, villanyoszlopok, kábeldobok, kandeláberek szállítására, le és felrakodására külön autódaru bérlése nélkül. Áruszállításra több 24 tonna teherbírású nyerges kamionnal, nyitott és ponyvás pótkocsival, hűtőkocsival állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fuvarozási és daruzási szolgáltatásainkat az ország bármely pontján igénybe vehetik.
A személy- és teherautók javítását, gumizását elsősorban autószervizünkben (2100 Gödöllő, Horgásztó utca 16.) vállaljuk, de igény esetén a külső helyszínre való kiszállás is megoldható. Vállaljuk szinte bármilyen járműflotta teljes karbantartási munkálatait is az olajcserétől motor felújításáig.

Gumiszerelő műhelyünk képes kielégíteni szinte bármilyen igényt, legyen szó személyautó gumizásról vagy akár haszongépjárművek kerekeinek javításáról 13-tól 56 coll ig, gumiszerelésről, téli gumik, használt vagy futózott abroncsok beszerzéséről, vagy defektek javításáról. Műhelyünkben az összes új és használt gumiabroncs típus, azonnali beszerzését megoldjuk.

Akik már minket választottak

Daru bérlés szükségessége esetén, amennyiben ön építési engedély köteles munkát végez, lehetősége nyílik fizetésnél a fordított adózás nyújtotta kedvezményekre, mely a daruzás esetén csak a szolgáltatás netto árának fizetését jelenti.
A kért munkákat, úgy az áruszállítás, mint a daru bérlés, a személy- és teherautó szerviz és a gumiszerelés tevékenységek esetében is, a legnagyobb körültekintéssel végezzük.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne, kérjük keressen elérhetőségeink egyikén.