Sajtóközlemény

A SÓLYOM TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt  Felelősségű Társaság

Sajtóközlemény

Technológiai modernizáció a SÓLYOM TRANS Kft-nél

A SÓLYOM TRANS Kft. az Európai Unió forrásából 70% támogatási intenzitás mellett 14.488.558 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program VEKOP-1.2.6-20 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatásával” című konstrukció keretén belül a VEKOP-1.2.6-20-2020-01536 kódszámú „Technológiai modernizáció a Sólyom Trans Kft-nél” című pályázatával, amely során 45.20’08 TEÁOR számú Gépjárműjavítás,- karbantartás tevékenység kerül fejlesztésre az alábbiaknak megfelelően: új eszközök kerülnek beszerzésre, továbbá sor kerül ingatlan fejlesztésre és napelemes rendszer telepítésére.

A SÓLYOM TRANS Kft. a projekt keretében sor kerül ingatlan beruházásra, eszközbeszerzésre, és napelemes rendszer telepítésére. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A 14 488 558 Ft európai uniós támogatás segítségével a jelenlegi hőszigetelés nélküli trapéz fémlemez cseréjét valósítja meg a szerviz épületegyüttes vonatkozásában. A három részből álló épület nettó hasznos alapterülete 328,5 nm, amelyre 383 nm hőszigetelt szendvicspanel kerül a tető dőlésszöge miatt. A tetőszerkezet cseréje keretében a meglévő trapézlemez és ahhoz kapcsolódó szegélylemezek bontása valósul meg, azonban a meglévő szerkezethez nem nyúl a kivitelező. A új hőszigetelt tetőpanelek bádoggal kerülnek szegésre, továbbá a vízelvezetése is teljes körűen megoldásra kerül (ez jelenleg nincs is mindenhol).

A 45.20’08 TEÁOR számú Gépjárműjavítás,- karbantartás tevékenység fejlesztésének keretében sor kerül új eszközök beszerzésére melyeknek köszönhetően a ráfordított idő csökkeni fog, mely egyben minőségi javulás mellett, jelentősen hatékony szolgáltatás nyújtását is eredményez. A társaság a megvásárolt géppel szélesebb spektrumban tudja kiszolgálni vevői és partnerei igényeit. A szolgáltatási tevékenységünk nem a főtevékenységünkhöz kapcsolódik, hanem ezen eszközökkel a piacon jelen lévő szolgáltatási tevékenységünket szeretnénk megőrizni, hatékonyságát és az új eszközökkel a hosszú távú fenntarthatóságot biztosítani. A projekt során megvásárolni tervezett eszközök a minőségi technológiát testesítik meg és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A fejlesztés eredményeként továbbá a vállalkozás egy napelemes rendszer beszerzését kívánja megvalósítani. A rendszer beszerzésének elsődleges célja az általános (rezsi) költségeken való csökkentés, ezen belül is a villamos energia használat kiadásainak minimalizálása. A beruházásnak köszönhetően az épület energetikai jellemzői javulnak, az energetikai minőség szerinti besorolása jobb kategóriát ér el. A fejlesztés egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

Projekt megvalósítás kezdete: 2020.08.01.

Tervezett befejezése: 2021.05.31.

További információ kérhető:

SÓLYOM TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 

Cím: 2100, Gödöllő Horgásztó utca 16.
E-mail: info@solyomtrans.hu
Honlap: www.solyomtrans.hu

a szerződött támogatás összege, ( 14.488.558 Ft)
a támogatás mértéke (%-ban), (70%)
a projekt tervezett befejezési dátuma. (2021.05.31.)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Minden jog fenntartva! | Solyomtrans.hu - Adatvédelmi nyilatkozat - Süti-Cookie kezelés

Fel
Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés!